Annons:
Etikettsajten-ifokus
Läst 11498 ggr
Gasoline
2014-04-14 16:32

Påskäggsjakt *Avslutad*

Nu när påsken närmar sig är det dags att börja leta påskägg här på ifokus.

Nu när påsken närmar sig är det dags att börja leta påskägg här på iFokus! Tävlingen sträcker sig över 32 deltagande iFokus sajter, och konceptet går ut på att leta upp 32 ägg med tillhörande ord som gömmer sig någonstans på de deltagande sajterna! (Någonstans mellan sida 1-2 på Senaste inläggen.)

När du har hittat ett ägg så skriver du upp ordet för dig själv (förslagsvis i Anteckningsblocket på iFokus), och skriver i artikeln på HBT att ni har hittat ett ägg. Kom ihåg att du inte ska berätta vilket ord du har hittat i tråden! 

Den 21:a när tävlingen avslutas ska du kontakta monstermash eller Ria74 över PM och berätta vilka ägg du har hittat. Du måste kunna redovisa vilket ord du hittade på vilken sajt så kom ihåg att anteckna! 

Personen med flest ägg vinner Insider! Eventuellt kan ett annat större pris vara inblandat men det är inte fastställt ännu… 

Deltagande sajter:

Agility
Adopterade
Australiens Djur
Barn
Bloggande
Cornish Rex
Cancer
Cocker Spaniel
Devon Rex
Dvärghamster
Exotiska djur
Finland
Furry Paws
HBT
Hockey
Keramik
Mus
Motor
Mobiltelefoner
Oförklarade fenomen
Pälsvård
Råttor
Reptiler
Speedway 
Sport
Tennis
TV
Te
Tvillingar
Tävlingshundar
Vilda Västern
Övernaturligt

Tävlingen pågår from 14/4 - 21/4. Tävlingstråden, där ni berättar att ni hittat ägg hittar ni här.

Annons:
Gasoline
2014-04-15 11:46
#1

Någon som är med och letar efter äggen? :-)

Denna kommentar har tagits bort.
Humbugg
2014-04-15 14:01
#3

Känns tyvärr lite för avancerat. Sen att läsa på dvärghamster- och pälsvårdsforumen är inte det mest givande om jag säger så :gnissla

Hey, I just met you,
And this is crazy,
But here's my number,
So call me, maybe!

Gasoline
2014-04-15 20:41
#4

Kan förstå det. Men de som varit aktiva med att utveckla tävlingen har försökt att göra det så lätt som möjligt med med vi kunde göra. :-) Jag tycker iallafall att det är väldigt kul att det är många sajter som gemensamt anordnar något tillsammans :-)

Humbugg
2014-04-15 23:59
#5

Det är givetvis kul att ni får en ökad gemenskap, bekymret är dock att det känns lite som att man försöker göra forumsdelarna mer levande än vad de är genom att tvinga folk läsa igenom alla inlägg på det 2 första sidorna om man nu vill vara med och tävla. Så det är både positivt och negativt med tävlingen :)

Hey, I just met you,
And this is crazy,
But here's my number,
So call me, maybe!

Gasoline
2014-04-16 06:35
#6

Nja, man behöver ju inte läsa något om man inte vill då det är en bild man letar efter :-) Ja, med så är det ju absolut. Det finns ju alltid bra och dåliga saker med allt.

Annons:
Upp till toppen
Annons: