Garageprojekt / Byggen

Servicebok

2009-09-17 01:27 #0 av: Jalking

Ngn som vet om (och var) man kan skaffa en tom servicebok för att fylla i oljebyten mm?

Även intresserad av malldokument för Excel eller OpenOffice för serviecebok. Kan nog göra ett eget dokument för det, men om det finns färdig mall, varför lägga ner jobb på det?

Anmäl
2009-09-17 13:19 #1 av: MattiasNowak

Om du vill ha tag i en original service-bok så får du nog vända dig till någon som är återförsäljare till ditt bilmärke. Man tycker att dom borde kunna få tag i en.

Jag har någon gång sett en service-bok på nån tillbehörsfirma som var "universal". Kommer tyvärr inte ihåg vart den fanns däremot.

Ska kolla runt lite på nätet efter en Excel-mall, borde också finnas tycker man.

 

//Mattias - Nowakfoto.se

Sajtvärd för Motorcykel iFokus
Medarbetare på Engelskt fullblod iFokus

Anmäl
2009-09-17 16:13 #2 av: AnneN

Googlade snabbt och hittade denna.

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl
2009-09-18 00:24 #3 av: Jalking

En original skulle naturligtvis vara bäst, eller kanska allra bäst om jag hittade originalet till just min bil ifylld av tidigare ägare.
Tyvärr tror jag det blir svårt, både original och original till min bil. Det gäller en Buick Regal Coupé 1993. (Toppskick, ser nästan ny ut. Bara knappt 6 000 mil.) Den har tidigare gått i Belgien och sen 2003 i Sverige. Jag har också hittat papper från Luxemburg i den. Vet inte om den var ny när den hamnade i Europa eller om den gick ett tag i USA.

Excelfilen ska jag hämta och kika på.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.