OT - Off topic

PRESENTATIONER

2009-01-16 15:39 #0 av: AnneN

I denna tråd tänkte jag att vi alla kan skriva en liten presentation så att vi får lära känna varandra!

Det är ju alltid trevligt att veta lite om de personer man pratar med på nätetSkrattande

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl
2009-01-16 15:42 #1 av: AnneN

Hejsan!

Jag heter Anne och föddes 1981 i Piteå, bor nu med sambo och djur i Luleå.

Jag är en riktig liten iFokusnörd som är medarbetare på motor, mobbing & frivilligarbetare + att jag är sajtvärd på blandrashundar Glad

Jag har inte så bra koll på det här med motorer och grejjer men jag är intresserad av att lära mig, vilket jag hoppas på att få chans att göra på denna sajt.

Mina intressen är: djur (har 3 katter, 2 råttor, 1 hund), fina bilar (speciellt gamla sådana), lyssna på musik (mest 50 till 80tals), se film, umgås med vänner, träna med hundan, umgås med sambon, sitta vid datorn (mest vid iFokus), testa nya hårfärger, mm.

Jag har varken bil eller körkort tyvärr men det kommer så snart ekonomin tillåter, har dock varit ägare till en Ford Granada som jag insåg att jag skulle tjäna mer på att skrota än att lämna in på verkstan (var innan jag fick kompisar som visste hur man lagar bilar).

Vill ni veta mer om mig så är ni välkomna att fråga, jag lovar att inte bitas Oskyldig

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl
2009-01-17 01:18 #2 av: AndreasS

Jaha, Andréas Sandberg heter jag, 34 jord snurr, 193 cm ovan jord. lever med sambo och 3 barn i Västerås. Jag är arbetssökande kock med 13 års erfarenhet samt utbildning. Pysslar med hemsidor och foto på min fritid för att dryga ut hushålls kassan som hobby inkomst. Är fd. mc relaterad till en klubb i Sthlm. Driver också ett ar hemsidor, bland annat min egen som rör mitt hobby företag samt en sida om våran hund.

Är kraftigt iFokus beroende, finns som medlem på en massa sajter, medarbetare på Hockey sajten där jag sköter det som har med bandy att göra och är sajtvärd för Reptiler sajten.

Har något sånär koll på motorer och fordon, är ju kille och har haft en och annan moppe som man trimmat "oj då nu försa jag mig"Oskyldig, har även vart stolt ägare till en Volkswagen Bubbla 1302s från -69 och en Volvo 245 från -84 samt en Opel Ascorna B från -77. Fast bubblan var långt ifrån orginal i motorutrymmet för där satt en värre motor.

I vår familj finns det ett halvt zoo med djur, för tillfället finns det:

1.0 skäggagam
0.1 majsorm
1.1 katter
0.1 rottweiler
x antal tammöss
samt ett gäng foder möss

Jag har varken den rosa lappen eller bil, jag tar mig fram med hjälp av apostla hästarna, stål åsnan eller kommunal bananen.

Mer om mig hittar ni på min personliga sida.

Anmäl
2009-01-17 06:01 #3 av: Angelclaw

Kan ju inte vara sämre ;) så, här är en liten presentation av mig :

Jag heter Therese men kallas av mina vänner för Tess. Årgång -82, vilket betyder att jag är 27! Är lycklig sambo med "barn" (nedan beskrivna som "djur" -dvs mina små ludna vänner ;) )

Finns i norra landsänden, närmare bestämt Piteå.

Mina intressen är musik, mina djur (har gerbiler), djur i största allmänhet, och då bilar och motorer. Körkort har jag tyvärr inte än, men jobbar lite lätt på det!

Min första bil var en rosa (!) Volvo PV 544:a av årsmodell -62, då var jag 16. Har hunnit med nåt fordon till genom åren, föremålet för min passion har växlat, men för ca 10 år sedan hittade jag min nish, dvs amerikanska bilar. Men motorer i stort är spännande, och jag försöker att inte snöa in för mkt på en och samma sak!

Vill ni veta mer är det bara att kika in på min sida eller fråga :)

 

 

//Tess

Sajtvärd på Motor

Medarbetare på: nattsudd och gerbiler

 

Anmäl
2009-01-17 12:39 #4 av: ryttarn

Mitt namn är Jerker Klang, är född 1964. Är uppvuxen i skåne, västergötland och östafrika men bor sedan 20 år i Värmland.

Är inbiten Citroënist och kör för närvarande omkring i en Citroën C-Crosser av 2008 års model. Har även en Xantia Activa TCT från -96 som jag håller på att renovera. Äldsta dotterns XM kombi från -93 får jag göra lite skruvand i av och till oxå. Övriga fordon här på gården är en Volvo T22 från 1950 (traktor), en Mercedes hästlastbil från -91, en avstäld volvo 240 -88 som skall säljas som reservdelsbil , en ford Mondeo som även den skall gå som reservdelar och en halvt nerplockad Citroën XM TD12 som jag plockar reservdelar från till dotterns motsvarande.

Fö är jag inbiten ifocusnörd, är sajtvärd på ponnytrav och medarbetare på gotlandsruss och medlem på ett antal sajter.

Till yrket är jag IT Konsult och jobbar företrädesvis i Sverige och Norge med en och annan utflykt i övriga världen.

Min stora hobby här i livet är uppfödning av Gotlandsruss. Håller på att utbilda mig till Extriördommare, mest för att det ger mig bra kunskaper när jag själv skall ställa ut....

Ja, det var väll jag det.....

 

 

Jerker Klang,
medarbetare på ponnytrav ifokus

Gemenskap, glädje och fart - ponnytrav såklart!

Stuteri Isil, Sagolika Gotlandsruss

www.isil.se

Anmäl
2009-01-17 19:56 #5 av: LiindaH

Tjilevinken.
Får slänga in en presentation här jag också.
Mitt namn är Liinda och kom fram en varmsommarmorgon för hela 22 år sedan.
Jag bor tillsammans med min sambo som tittade fram för 26 år sedan.
Tillsammans med oss bor våra 2 vovv av rasen Grey Hound, sen 3 bondmjau. Åh en liten husspindel nere i källaren vid namn Klaus.

Jag är för tillfället arbetslös och spenderar mina dagar tillsammans med sambon och djuren. Men allra mest måste jag ju erkänna att jag sitter vid Ifokus.

Här på Ifokus är jag medarbetare på en del sajter, men en stolt sajtvärd också. Mer om det kan ni hitta på min personligasida.

ooh kan ju skryta lite om att jag även är medis här ;) .

I denna lilla familj, har vi inte direkt en familje bil.
Sambon fick igår ( 17 / 1 ) hem våran pärla, HONDA CRX!
Efter att den vart på verkstad.

Jag brukar spendera väldigt mycket tid i garage tillsammans med sambon när han mekkar lite bil, så helt omedveten är man inte.
Det är riktigt roligt att hålla på.

Sen brukar vi även bygga ljud och grejjer i bilar. KUL!

Nej nu får det räcka ;)

Anmäl
2009-01-22 17:54 #6 av: hus-musen

Ska väl presentera mig oxå då=)

Jag heter Susanne, är 20 år o bor i sthlm med min sambo och 5 tamråttor! Men jag är från början stolt hälsingGlad Jag är utbildad lastbilsmekaniker från början men för tillfället jobbar jag som barnskötare! Har alltid haft ett bilintresse, och är mer elle rmindre uppvuxen i garaget med pappa!

Har ingen egen bil för tillfället, men då jag hade en så var det en toyota camry -91 på 89kW(136 hk) Åh vad ja älskade den bilen, min första, köpt för egna pengar!Skrattande

Killen har en colt -04 1.6 automat, bränslesnål o bra pendlarbil här i sthlm. Ingen dröm men den rullar o han behövde en bil till jobbet=)

Här på ifokus är jag medarbetare på rattor.ifokus, och vanlig medlem på alldeles för många sidor!

Anmäl
2009-02-04 13:45 #7 av: skogs-tolva

Hej Monica heter jag och jag är 36½ år gammal, viktigt det där med halvåret, snart nog är jag ju ännu "gamlare"...

Jag är iFokusnörd, fast mest på kolhydrater-sidan.

Har sedan 5-årsåldern varit med farsgubben i garaget och senare utbildat mig till bilmekaniker.

Har några projekt här hemma, senaste är en BeachBuggy baserad på 1970 års modell.

Jobbar på Volvo sedan snart 15 år tillbaka och bygger bil. Dit pendlar jag dagligen, ca 20 mil/dag med min yttepytte-lilla diesel Jetta, med mYYYcket dunka dunka i, måste ha nåt sånt Flört annars blir man tokig av att kuska fram och tillbaka...

I och med att vi har en gård finns här också en massa djur utöver bilar och "pryls'n pryls" Skrattande

 

Anmäl
2009-02-09 13:09 #8 av: Judas55

Jaha då var man med då...

Fredrik var namnet,Tittade fram 1982 bor nu i Gävle men är född i Västerås....

Är en riktigt idiot inbiten Honda åkare som inte har så mycke annat bilar i skallen....

Bilmekaniker och ljudbyggare har man blivit tillslut.

Sambo med Liindah

Anmäl
2009-02-16 16:09 #9 av: Faxlin

Ska väl presentera mig jag med.

Jag heter Åsa, bor med sambo, fyra barn och en himmla massa pälsar. :-)
Familjens djur är i dagsläget:
1 katt
2 hästar
9 illrar

Jag har inget körkort, men jobbar på det. Har precis skaffat mig en manuell bil för att verkligen kunna övninsköra som folk. I familjen har vi två skotrar av märket artic cat, en cheva astro och en ford scorpio och en moped av märket Reiju Drac. Ja det var väl våran motor del. Tänker inte nämna de lik till volvo bilar jag har. De ska säljas som reservdels bilar så snart de töat fram :-)

Annars så älskar jag att vara med och hjälpa sambon när han ska laga bilar. Skadar inte att kunna lite när man själv ska ge sig ut med bilen i framtiden. Hatar att bli stående utan att veta hur jag lagar saker. Även om jag redan råkat ut för en hel del malörer med gammla bilar som att  tappa skjutdörrar och sådant :-)

Jag är annars relativt fast i ifokus träsket jag med. Sajtvärd för tre sajter, nämligen choklad, iller och godanyheter. Medarbetare på Liindas Humor och Alexs Nattsudd.

Ja är det något ni funderar över, bara fråga. ;-)

/ Åsa Faxlin

Cave quid dicis, quando, et cui
Audiatur et altera pars

Anmäl
2009-02-17 19:37 #10 av: [michaelalundgren]

Ska väl skriva en presentation om mig också :)

Heter Michaela som ni säkert kan förstå av mitt användarnamn ;) Är 21 (men fyller 22 nu på lördag). Är uppväxen i en folkracefamilj i Stockholm, där det var mammas ex och jag som körde :) Hittade såklart en pojkvän som också körde folkrace (och rally), men vi är inte tillsammans längre :P
Nu är det brorsan och mammas sambo som står för folkraceandet, och jag åker med och hejar och fotograferar :)

Annars så jobbar jag natt på Statoil (började 0209, så det är ganska nytt).

Och på fritiden när jag inte är med vänner eller på folkrace, så föder jag upp katter tillsammans med min mamma. Så ni kan också hitta mig som medarbetare på Norsk Skogkatt iFokus :)

Är sedan idag, även medarbetare på Motor.
Kan också tillägga att jag gick fordonstekniskt på gymnasiet ;)

/Michaela
Medarbetare på ScrapbookingNorsk Skogkatt

 

Anmäl
2009-02-17 21:27 #11 av: leo-

jaha

ett par rader om mig

Micke är gamlast här och på dom flesta ifokussajterna 42

bor i ett litet hus i Blentarp Skåne med just nu en Iller vid namn Ricky

Mina biläventyr började när jag var 13 och köpte min första Ford Taunus GXL coupe som skulle göras vid men inga kunskaper om svets och mek så blev den en skola istället (men den gick hela tiden) sedan har det bara flutit på men diverse märken och modeller som har köpts i dåligt skick och blivit vidgjorda för att sedan avyttras. bla ett antal Amazoner och naturligtvis ett par V8:or och liknande

Glömde skriva att naturligtvis har jag haft ett antal mopeder och min 125 innan taunusen

Just nu är det hela fokuserat på två hjul med min gamla engelsman i spetsen (renoverad av mig) efter ett par japanare

Har mest inriktat mig på lite äldre fordon då jag tycker att dom är snyggare helt enkelt

Bilinnehavet just nu är en Saab 900 -91 inköpt för billiga pengar för att ta mig dit jag vill och ska. I den sitter där en monster anläggning bestående av en Blaupunkt bandare och hela 4 originalhögtalare

Jobb söker jag för tillfället och jag är en inbiten ifokusfantast som är medlem i Iller.Modellbygge .Raggare mm mm

ingen fordonsutbildning mer än många års erfarenhet som faktist har gjort att jag kan fixa det mesta som kan rasa

 

Anmäl
2009-02-18 20:42 #12 av: parsley

Normalpresentationen: Kvinna, ca 40, smålänning, mamma, ifokusberoende, entusiastbilägare

Motorpresentationen: Marsvinet på avataren heter Morris och är döpt efter en Morris Minor Traveller. Entusiastbilen: Citroen 2CV6 Dyane, det smartaste bilvalet man kan göra.

Drömbilen, nja, om man inte behöver vara smart utan bara drömmande så finns det ett par kandidater:

en ljusblå Dyane med randigt vinyltak. Min Dyane är röd och har svart tak.

Ami dvs Citroens "kvart i femma"från 1960-talet

Charlston dvs 2-färgad 2 CV i någon udda färgkombination eller

någon skåpbilsversion av 2 CV.

 

Citroenaägare är inte som andra människor.

 

Anmäl
2009-02-20 22:19 #13 av: sotarn76

Hejsan Cool,

<- det är jag ............och............ det är min tjockis ->

 

Dominic heter jag men kallas Dom. Jag är född 76 och

 

min helt stolt är min tjockis Flört. Jag pyssler gärna på henne

 

men mer gilla jag att kör på henne.

Anmäl
2009-03-01 16:50 #15 av: kajon

Hej!

Karl heter jag bor i Stockholm född 1945.

Har 2 hundar och 8 katter + 2 jourkattter samt 2 akvarier (sötvatten)

det ena är 180liter det andra 65 liter.

Är med i hittekatter, katter. hundar, vin, astrologi och motor.

 

Anmäl
2009-03-01 16:52 #16 av: Faxlin

#15: Då bara måste jag rekomendera dig att kika in på akvariefisk ifokus också :-)
Låter som en sajt för dig.

Cave quid dicis, quando, et cui
Audiatur et altera pars

Anmäl
2009-03-08 17:25 #17 av: RockinNewport

Jaha här är jag dårå... 

Mia heter jag.  Bor i Norrköping för tillfället och är en glad 20-åring vars största intressen är hästar och bilar (50-60tals jänkare främst men en 244 är alltid kul). Musikstilen är Rock n Roll, Rockabilly, Vikingarock och även lite metal och en o annan Countrylåt;)

Har en Chrysler Newport 65:a ( därav mitt användarnamn här) som kallas Black Betty eller Pärlan kort o gott. Den står under renovering just nu men hoppas att den blir klar snart.  Så man kan ut o glida med lite rock n roll på stereon. Även min kära karl har intresse för jänkare och har en Chevrolet Impala 1966 som går underbart men visst blire delade meningar om vilken kärra som är bäst haha..

Mitt andra intresse är hästar. Är ägare till en varmblodsvalack på snart 10 år som heter Bambino. Han är brun om ni undrar^^. Det är min Bääbiz det.  Han gillar att busa och är en riktig charmknutte.

Hundar är oxå ett intresse och är uppvuxen med boxerhund så man är väl lite förtjust i den typen av hundar, Doggtypen så att säga. Har även haft en del omplaceringshundar och det har gått bra i de flesta fallen. Så har även haft Berner Sennen, Schäfer, och två blandraser mln Rottweiler/ AmStaff och en Schäfer/Border Collie.  Men just nu är man hundlös...

 

Så man ägnar mestadels av tiden med att glo på internet, vara med polare ( ja det blir en del festande då) Vara med karln och i garaget =)

 

Ser mig själver som en rätt trevlig brud som är öppen för det mesta så vill ni snacka äre bara att höra av sig!

Keep On Rockin`

Anmäl
2009-03-09 00:59 #18 av: mandariiin

Mandarin heter jag, 21å, född och uppvuxen i västerås/USA. bor nu i Sundbyberg med sambon Fredrik
illrarna Dealen, Lyssa och Nova
ormarna Nyx, Neo, Rio, Pyr, Mio, Click, Max, Six
tjocksvans geckon Rox
och det lilla akvariumet med slöjstjärten, neon tetror och en liten pleco.

Har alltid haft djur utav olika sorter, men försöker minsta ner det här hemma till bara illrar och ormar, då det blev så otroligt trångt i våran lilla tvåa med olika burar, matskålar, terrarium m.m. hund blir det sen när vi har flyttat till större och känner oss redo.

Är en sån där "hemsk" inbiten rave:are, som lyssnar mest till dunka dunka musik och knaprar piller på fritiden. haha. inte alls... har varit ren i x antal år nu, och börjar nog (till slut) växa ifrån rave kulturen då jag mest anser att den har spårat ur på senare år. förut gick man på fester för att dansa, lyssna på musiken och träffa vänner + bekanta. nu har det mer blivit som vilken supar fest som hellst, och kulturen drar åt sej yngre och yngre människor. och helt plötsligt känner mans ej VÄLDIGT gammal när man hamnar brevid en tok-full 12 åring på dansgolvet. usch och fy, vad gör dom ute hela nätterna vid den åldern? aja...

Jobbar som kort dealer på Casino Cormopol i Stockholm, men har jobbat mest som servetris de senaste 7 åren i Västerås, Uppsala och Sundbyberg.

Jobbar även som extensionist när jag har tid. det innebär att jag gör hårförlängningar, rastaflätor, lösdreads m.m. (www.mandariiin.com)

Har haft körkort sen nov 2008, till slut fick jag det efter många års kämpande och fyra uppkörningar! Äger en VW Bubbla 1302 från 1972. har en hel del planer med denna bil, men just nu sätter ekonomin stopp, och bristen på garage plats. men jag tar det sen när jag kan ;)

ja, vad finns det mer att berätta...? det får duga med denna info tror jag :)

Anmäl
2009-04-10 23:49 #19 av: wrappe

Hej på er! Inge heter jag, född 74 på det där avlånga som flyter omkring i andra änden av bron vi har här på smålands östkust. Pratglad fd Ölänning som numera blivit inbiten smålännig.

Emigrerade p g a Kärleken. Gift, en dotter på 2,5 år och ett par katter. Jobbar med kundtjänst i stan med stort K (KFF). Har haft ett helt gäng med bilar genom åren, och slutligen insett att jag har blivit "gammal"...

Inte lockar de där små snabba, sportiga sakerna som var så roliga förr i världen längre. Suck.. Bytte bort fina 17" fälgar härom dagen till mer "vettiga" 15" med bra däck! 

Jag har som princip att aldrig lämna in en bil på verkstad. Har ännu inte råkat på något problem med våra bilar som inte har gått att lösa.

Vill ni veta mer om mig så är det bara att fråga...

 

Anmäl
2009-04-24 14:19 #20 av: RockinNewport

Jag måste göra en ändring.

Nu bor jag i småland igen Äntligen =)

Anmäl
2009-08-06 10:14 #21 av: 740tjejen

Hej heter Hanna, bor i det bortglömda Dalsland mellan Vänern och Norge gränsen. Har en son som blir 1 år 26 augusti. Sambon och jag är båda födda -81. Har stort bilintresse och hund och häst. Just nu har vi en trimmad saab 9000 2,3 t-92,a men tyvärr kommer den inte ut förrän vi har mappat om den. ligger på ca 400hk idag. En volvo 945 ltt-95,a nyaste bilen köptes under veckan. Har även en äldre 745 turbo -86 som vi nyss ställt av, vet inte om vi ska sälja som reservdelsbil eller plocka delar och sälja. Har en katt på ca 5 år, hetersmulan och är maine coon och nått mer. Har 4 vita höner och en vit teddylöwen kanin. Bor i ett mysigt hus mellan Bäckefors och Mellerud.

Anmäl
2009-08-10 22:34 #22 av: [kloakmunk]

jag heter Allex..

bor i norrköping med min sambo anna och illrarna rambo och bambi och min orm felix.. Skrattande

har inte körkort men har en opel calibra 91.a ... hmm vad ska man säga.. jag gillar foto,fiska,bilar,illrar, öl och ormar.. Glad

 

bil intresset har jag haft hela livet och har även stått i verkstad i två år men ska nu börja fordon på gymnasie efter 3 år, känns som de första 2 åren kommer va tråkiga på grund av att jag redan kan meka bil..Obestämd

ska vell ta körkort när ekonomin tillåter...Glad

 

hade gött och fråga om det e ngt..... Skrattande

Anmäl
2009-12-02 14:39 #23 av: Mooose

Hej

Anders heter jag född 1980 bor utanför Stenungsund i en håla som heter Ucklum.

Har ett stort motor och bilintresse, mest amerikanska bilar och bilar med dieselmotor.

Kör lastbil när jag jobbar och chrysler när jag är ledig på sommarenGlad

Har haft ett stort antal bilar genom åren, just nu har jag en VW Golf -94:a som pendlar bil.

GMC Suburban -95:a och Chrysler New Yorker -66:a som nöje.

 

 

Anmäl
2009-12-05 01:45 #24 av: RockinNewport

#23

Jaaa!!! Chrysler är bäst=) trevligt med en New Yorker 66:a tkr jag ...

Anmäl
2009-12-07 18:25 #25 av: [kloakmunk]

jag heter Allex Melin och bor för tillfället i norrköping ensam i min etta.

jag är 19 år och går fordonslinje på gymnasiet.

uppvuxen i ett struligt läge i linköping så har årdnat upp mitt liv och bott lite här och där sen jag va sexton te.x linköping, stjärnhov, nyköping och norrköping..

tycker om amerikanska raggarbilar. samt en del sportbilar...

har en opel calibra som jag ska sälja iof. på grund av inget körkort.

 

körkort ska jag ta nästa år. har även vatt på bilvärkstad i ca 2 år...

men långt ifrån full lärd Flört

hoppas det dög.. Skrattande

Anmäl
2009-12-25 16:56 #26 av: NaimaG

Kvinna, uppvuxen med bilar och deras motorer. Lärde mig byta ut batteriet på en bil vid 5 års åldern. Hjälpt både min far och farbror i bilverkstaden när de var bilmekaniker. Kan allt från att laga motorer som underred och kaross till att lacka och rubba lacken på en bil.

Har inget körkort men har kört bil ett antal gånger i mindre byhåler. Bor med man och i denna familj är det jag som lagar bilen när den går sönder.

Spenderar mitt liv inom försvarmaktens linjer och med högt intresse riktat mot flygvapnet. Skippade chansen till att bli utbildad militär och valde en annan väg i livet men är fortfarande engagerad i försvaret.

Har hund som jag tränar i skydd och övervakning samt lite fältsök.

Anmäl
2013-10-01 20:24 #27 av: Nightslime

Hej. Rickard var namnet och är född -79. Bor i Kalmar län (Mönsteråstrakten) ute på landet i ett hus där jag trivs ganska bra. Är en långhårig, hårdrocksälskande, festivaltokig (i synnerhet Sweden Rock), motorintresserad, kattmänniska...eller nåt. Har ett par bondkatter som är helt underbara.

Är singel och väntar på att den rätta ska dyka upp snart...gärna nu! ;)

 Tycker om att greja i min trädgård och i synnerhet med mitt dammprojekt.


Har körkort i klasserna A B C samt truckkort.


Här följer några av mina motorfordon:

Har en Peugeot 607 -03 som jag är mycket nöjd med, det är en riktig gubbil men otroligt skön att köra och ganska bra tryck i eftersom det är en V6 under huven. 

Skulle gärna köpa mig någon fin gammal jänkare från -50 -60 -talet eller kanske till och med en tidig 70-talare om det skulle vara någon muskelbil. Har lite för många järn i elden just nu så det får förbli en dröm ett tag till.

Har även en härlig motorbåt som heter Bayliner 2455 Ciera Sunbridge som jag köpte sommaren 2012 men som tyvärr havererade i motorn precis i slutet på säsongen. Men det gav mig ju en anledning att totalrenovera motorn och det är ju riktigt kul, men kostsamt. Motorn är en OMC 5.8 liter V8 (Eller Ford 351 som den heter i bilsammanhang). Tänkte ev. göra en liten blogg om hela renoveringsjobbet av den här på detta forum om ni skulle vara intresserade?

Förutom att åka båt på sommaren så älskar jag att köra min HD så mycket som möjligt på diverse träffar och annat skoj.

Har även kvar min gamla moppe jag hade som tonåring, det är en Puch Dakota från 1968. Den har varit nerplockad i många år men en dag skall den med renoveras upp till original nyskick. Kanske något att blogga om här med när det väl blir av.

Har många intressen men alldeles för ont om tid. Några av mina största intressen är Bilar, min MC, min båt, min trädgård och ett genuint akvarieintresse samt hårdrock såklart mm. mm.

Har en liten blogg om mitt dammprojekt här: http://tradgard.ifokus.se/discussions/4d71377cb9cb46222704f018-mitt-dammbygge?participating-1


Anmäl
2013-10-13 21:14 #28 av: Gasoline

Jag kallas för Lyllan och bor i skogarna utanför Örebro tillsammans med min sambo och alla dammråttor.

Jag är uppväxt i traktor och pistmaskin då jag ofta var med pappa som liten, jag tyckte även om att vara med pappa i garaget och pyssla och någonstans där dök nog även mitt intresse för bilar upp.

Jag och sambon delar samma intresse; Volvo och jänkare. Tillsammans har vi en liten bilpark på gården. Kan det bli bättre? ;-)

Förutom mitt intresse för bilar så älskar jag djur, de de flesta storlekar och former. Jag har tyvärr inga djur för tillfället då vi ej har den tiden, men vi har planer på att skaffa hund i framtiden.

Fy vad svårt det var att skriva en presentation om sig själv, är det något ni vill veta som jag inte skrivit med så får ni skicka ett PM :-D

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.