Köp, sälj och byt

Chervolet Blazer

2011-11-14 08:01 #0 av: [Kaktuz]

Suck, här köpte man en Blazer för ett bra pris, fixade den lite och körde in på besiktning. Den fick inget på rost men värden, så tre ggr fick vi köra in den innan den blev godkänd. Men sånt är livet. Sen tänkte vi sälja den för den är ingen familjebil direkt, rolig dock som leksak tyckte resterande. Och då pajar den. Bränslepumpen krånglar, har tagit bort den och fått igång den men den ge upp efter ett tag. Så nu ha vi beställt en beg och ska byta det i helgen. Men så har vi då satt ut den redan med texten defekt bränslepump. Några har ringt, har text att vi byter gärna mot en annan osv. OM nu bilen fixar sig i helgen prickpritt, är den då värd mer ? Ska jag höja priset i annonsen ?

 

Anmäl
2011-11-14 23:34 #1 av: Lainen

Klart en fungerande bil är värd mera. Beror väl på hur desperata ni är :) Om ni kan leva med att ha kvar den ett tag till så är det väl bara att höja priset och hoppas på det bästa

Anmäl
2011-11-15 06:15 #2 av: [Kaktuz]

Jo men så verka det lite dött på folk ändå så när de gäller pengar idag :)

Icke de som tur är ^^

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.