Garageprojekt / Byggen

Reparation av Clio

2013-02-18 19:54 #0 av: carejna

Hej! 


Min kära mor har en Clio årsmodel 93. Nu är det så att det är körförbud på den, och det vi vet är fel är att bromsslangen är trasig samt en fjäder fram i bilen. Själv kan varken jag eller min mor någonting om detta, och då ekonomin är dålig vill jag hjälpa henne. Men är det någon bilkunnig som vet hur mycket dessa reparationen genom uppskattning kan gå på?


Mvh

Anmäl
2013-02-19 10:10 #1 av: Mona22

Är inte så insatt i renault men det ni kan göra är att ringa runt och fråga vad de vill ha och ta de som har bästa pris.

Söker man lite på google hittar man olika priser för byte av fjädrar, 3500-5000 är det jag hittat men vet inte om reservdelarna ingår i priset. På vissa bilar tar det 10 min och andra 2 timmar lite beroende på hur trångt det är och hur hårt det sitter. Dessutom är jag osäker om det var båda sidorna för det priset.

Är det bromsslang och inte rör? Är det rör kan de ibland behövas bockas lite och det tar de oftast ganska mycket betalt för. Slangen är flexibel och är enkel att byta och borde inte kosta mycket.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.