Allmänt / Övrigt

Djur i varma bilar

2014-07-01 17:01 #0 av: Gasoline

Vill passa på att påminna er om vilken dödsfälla det kan vara att ha djur i bilen när det är varmt (eller svalt) ute. Får idé 
Det är nog tyvärr lätt hänt att man glömmer av att det kan bli alldeles för varmt åt våra kära djur på alldeles för kort stund.

Läs gärna denna artikel om ämnet.

Anmäl
2014-07-01 17:12 #1 av: [Trollbjörken]

Va i stan idag och satt i bilen medans mamma handlade. Va bara 18 grader ute, alltså svalt och skönt, men fy va varmt det blev i bilen så fort solen kikade fram! Satt kvar för att se hur länge jag klara, men efter tio minuter gav jag upp och slängde upp dörren, då va det som en bastu.  Så ha era djur kvar hemma! Eller så får en stanna kvar i bilen med dom medans de andra handlar! Om ni väljer att ha kvar djuren/ungen i bilen själva när det är varmt, så hoppas jag ni kommer ut till en krossad rutaSol

Anmäl
2014-07-01 17:24 #2 av: Gasoline

#1 Ja, det blir tyvärr snabbt vart om solen ligger på även om det inte alls är varmt ute. 

Och du nämnde något viktigt, lämna inte heller erat barn i bilen Får idé Inte alls lika vanligt känns det som men det händer ju. 

Anmäl
2014-07-24 19:40 #3 av: Gasoline

Puttar upp denna, viktigt att tänka på när det är så varmt ute som det är just nu Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.