Allmänt / Övrigt

Sms parkering

2015-03-31 19:47 #0 av: EmmelyDante

Hej! Någon som har någon erfarenhet av sms parkering? Jag vet hur det funkar när jag bara ska stå där en dag, men nu är det så att det lönar sig för mig att köpa för en månad då jag kommer ha praktik nu och långa dagar. Jag har sökt runt lite på nätet och så står det att man kan köpa månadsparkering via sms, på skylten där zon numret och det står för sms parkeringen i garaget jag parkerar står det att man ska sätta ett M framför zon numret när man smsar in, så jag undrar då om jag måste smsa ut när jag åker där ifrån eller om det då håller en månad utan att jag behöver tänka på och smsa in och ut? Hoppas någon förstod vad jag menade, jätte tacksam för eran hjälp!

Anmäl
2015-04-01 21:07 #1 av: Gasoline

Har ingen aning om hur det fungerar,har själv funderat på det men när man bor på landet så parkerar man inte så ofta i stan att man hinner och orkar sätta sig in i det.

Nu kanske du redan löst det?

Vad är det för parkeringsbolag där du tänkte parkera! Tänkte om det gick att hämta någon info om detta på nätet :-)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.