Tips och råd

Bilen hittar inte bluetooth på mobilen

2015-06-14 18:27 #0 av: [Ily143]

Hejsan! För ungefär en vecka sedan så gick det inte att koppla upp mobilen till bilen via bluetoothen längre. Det har funkat perfekt ända sedan jag köpte min bil, det är en Renault Captur Helly Hansen. Jag har haft så mycket att jag inte hunnit åka inom där jag köpte min bil, förutom idag och dom var stängda idag. Försökte titta på det själv och tog bort mobilenheten från bilen för att koppla om den men nu står det att den inte hittar någon enhet alls. Någon som vet något jag kanske kan försöka med själv innan jag åker till försäljaren? Jätte tacksam för svar och hoppas någon förstod vad jag menade hehe är inte så bra på sånt här tekniskt :)

Anmäl
2015-06-14 19:11 #1 av: Gasoline

Oj, nu är jag inte så haj på dessa fiffiga teknikprylar, men är bluetoothen på din mobil aktiverad som synlig?

Bara en tanke, har råkat ut för liknande när jag försökt kopplat ihop min mobil med högtalare och annat via bluetooth.

Anmäl
2015-06-14 21:53 #2 av: [Ily143]

#1 Ja jag skulle nog tro att den är det annars borde den väl ha hittats första gången? Men jag kanske har råkat trycka på något! Ska kolla på det tack så mycket! :)

Anmäl
2015-06-14 22:15 #3 av: Gasoline

#2 Det var så lite så, det kanske inte ens är det som ställer till det men värt ett försök.
När jag kopplar upp mobilen med högtalaren måste jag givetvis sätta på bluetooth först, sedan måste jag trycka på en knapp där det står något i stil med "aktivera synlig" eller liknande. Då är min bluetooth på mobilen synlig för andra enheter i 2 minuter tror jag och det går då att parkoppla. Efter den angivna tiden så görs bluetoothen osynlig för de enheter den inte är parkoppla med.

Hoppas att det löser sig och lycka till :-)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.