Körkort / Förarbevis

Ni som körde upp MÅNGA gånger

2015-09-11 11:27 #0 av: Urhasten

Det här inlägget riktar sig till alla som har kört upp minst fyra gånger. Hur gick det för er och varför tror ni att det blev som det blev? Hade ni någon mental blockering eller var det trista missar som var avgörande?

Probipet - en mage i balans ger friska hundar och katter Hjärta

Anmäl
2015-09-17 19:15 #1 av: Gasoline

Tänkte precis tipsa i denna tråd om din andra tråd, insåg ganska snabbt att det var samma användare dock :-)

Anmäl
2015-09-17 20:25 #2 av: Urhasten

Hehe, jag hade velat höra andras historier dock. Det hade varit intressant och se om det finns fler som hade samma mentala blockeringar som jag hade.

Probipet - en mage i balans ger friska hundar och katter Hjärta

Anmäl
2015-09-20 10:04 #3 av: Gasoline

Det enda jag kan skriva om detta är att jag hade en kompis som körde upp massor med gånger, problemet var absolut inte att hon hade några mentala blockeringar eller så utan snarare att hon var för självsäker och alldeles för bra självförtroende till vad hon höll på med och det var ju inte riktigt samma sak om du sökte.

Hon provade en rad olika bilskolor men vart sur när dom sa att hon måste träna mer på körningen och bytte då bilskola eller körde upp ändå, vilket gav samma resultat - underkänt. Enligt henne själv var hon väldigt duktig på att köra bil.

Nu har jag inte någon kontakt med henne längre, men sist jag träffade henne så hade hon iallafall lyckats ta körkortet och det glädjer mig att det tillslut gick.

Anmäl
2015-09-20 18:53 #4 av: Urhasten

#3 Oj, vilken grej att tycka att man kör bra, fastän inte göra det och dessutom misslyckas på uppkörningen. Skönt att hon klarade av det till slut!

Probipet - en mage i balans ger friska hundar och katter Hjärta

Anmäl
2015-09-23 18:20 #5 av: Gasoline

Ibland har folk lite för bra självförtroende för sitt eget bästa :-/

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.